La Uni al Carrer

Pàgina d'inici » Uncategorized » Missatge enviat al PDI que va assistir a la 2ª Caputxinada

Missatge enviat al PDI que va assistir a la 2ª Caputxinada

Aquest és el mail que vam enviar al PDI que ens va deixar el seu contacte a l’assemblea de PDI del passat 2 de febrer.

Benvolgut/da professor/a,

Tal com es va proposar a l’assemblea de PDI del passat 2 de febrer, una de les propostes de mobilització que es vol dur a terme consisteix a fer classes al carrer els dies 25 i 26 de febrer (dilluns i dimarts) seguint un model d’actuació similar al que vam desenvolupar durant les mobilitzacions contra la LOU, al 2009 contra la implantació del Pla Bolonya i recentment a Madrid:
  • Les classes poden ser ordinàries o extraordinàries, segons les preferències de cada professor/a. Si són ordinàries, es farien a la mateixa hora que la classe ordinària però a un lloc diferent (trasllat de la classe). Si són extraordinàries, són una classe extra normalment de caire divulgatiu en un horari que no interfereixi amb les ordinàries de cada professor/a.
  • El lloc on es fan pot ser o bé un carrer/plaça transitat o bé una llibreria, centre associatiu, cafè o centre social “amic”. Si el/la professor/a té ja un lloc pensat on vol fer la classe, es pot fer allà, si no, busquem entre totes un lloc que quadri amb la seva disponibilitat horària.
  • Al principi de cada classe es llegeix un petit manifest (per exemple el que ha sortit de la segona Caputxinada) i se senyalitza bé la classe amb pancartes o qualsevol altre material que la identifiqui amb les jornades, i es fa la classe.

Si estàs interessat/da a participar-hi, si us plau omple aquest formulari, sense compromís.

Si ho prefereixes, ens pots escriure un mail a launialcarrer@gmail.com.  També et podem resoldre les dubtes que tinguis a aquest mail.

Volem tancar el programa de classes aquest dimecres al migdia, així que si us plau contacta amb nosaltres abans d’aquesta data.

No et preocupis si encara no saps de què faràs la classe o on la faràs, aquesta setmana contactarem amb tu per enllestir-ne els detalls.

Mil gràcies i endavant!

— Plataforma Unitària Per la Defensa de la Universitat Pública

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: