La Uni al Carrer

Pàgina d'inici » Sobre la iniciativa

Sobre la iniciativa

Anuncis

La Uni al Carrer és una iniciativa de la Plataforma Unitària per la Defensa de la Universitat Pública que sorgeix amb l’objectiu de fer visibles les reivindicacions de la comunitat universitària fent el que millor sabem fer, que és generar i transmetre coneixement dins la societat. A més a més, aprofitem per a teixir llaços entre PDI i estudiantat, que som al mateix vaixell en la defensa de la Universitat Pública.

Aquesta iniciativa beu de les mobilitzacions històriques amb accions similar que es van desenvolupar durant les mobilitzacions contra la LOU, al 2009 contra la implantació del Pla Bolonya i recentment a Madrid. La idea bàsicament consisteix en desenvolupar classes al carrer, ja siguin ordinàries (trasllat de la classe) o extraordinàries (més aviat de caire divulgatiu), amb una finalitat reivindicativa.

Les dates que hem triat per a desenvolupar la primera edició d’aquestes jornades a Barcelona són el 25 i el 26 de febrer, la mateixa setmana de les mobilitzacions universitàries del 28 de febrer. Properament publicarem una llista amb la programació de classes.

Ja hem tancat el programa de classes per a aquesta edició de les jornades de classes al carrer. Si vols participar en unes jornades futures escriu a launialcarrer@gmail.com.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: